מתכונים טבעוניים עם סייטן
בעמוד זה תמצאו ריכוז לינקים אל מתכונים טבעוניים בבלוג שמכילים סייטן.
אני פחות אוהב להתעסק עם סייטן קנוי ומעדיף להכין סייטן מאפס, בין אם מקמח ובין אם מאבקת גלוטן. הרבה יותר כלכלי, הרבה יותר טעים ובכלל - כשאתה מכין את הסייטן מאפס - אתה זה ששולט ברמת "הבשרניות" שלו, במנעד התבלינים וכו'.
אני מודע לכך שרבים נרתעים מלהכין סייטן מאפס, העניין נתפס כמורכב, להכין "בשר" מפאקינג קמח, אבל אני בכל זאת ממליץ לכם לנסות, כי עם ההתנסויות אתם מפתחים "יד" וטאצ' למרקם וזה רק משתפר מפעם לפעם. אז קדימה, בחרו לכם את אחד ממתכוני הסייטן כאן ותגלו שזה ממש לא סיפור שברא השטן, אלא סיפור שברא הסייטן.