חפש

בורגר עם בייקון היער

כתיבה וצילומים: יגאל גיאת

אז הכנתי היום בייקון מפטריית מלך היער. או בקיצור: הכנתי "בייקון היער" (הא? הא?! זכרו היכן שמעתם את המושג לראשונה...)

זוהי פטרייה כל-כך מושלמת (ולא זולה) למשימה הזאת, כי היא שומרת נהדר על המרקם הבשרני שלה וסופחת את הטעמים מושלם.

ההכנה היא הכי פשוטה שיש: פריסת הפטריה לאורכה לפרוסות דקות >> קערית קטנה עם שמן זית + כפית גדושה מתבלין הבייקון שאתם בוחרים למשימה, כאן אני עם הבייקון בטעם BBQ מעושן, של Deliciou >> הברשת כל פרוסה משני צדדיה עם השמן המתובל >> מניחים בתבנית עם נייר אפייה ומכניסים לתנור למספר דקות עד להשחמה ותחילת התקרנצ'ות הפרוסות הדקות >> מוכן.

חושב שהתבלין הזה מעולה פשוט, שולח אל המחוזות הנכונים. יצא ממש טעים.



אי לכך ובהתאם לזאת, פינקתי את הבייקון במעטפת ראויה וטעימה כל-כך.

הנה פירוט בנייה מלמטה ללמעלה:
לחמניית בורגר חצויה >> מריחה של ספייסי מיונז טבעוני >> קרעי חסה >> פרוסות עגבניה >> טבעות בצל סגול >> בורגר טבעוני, כאן אני עם הניו-יורק של טבע דלי הנהדרים >> רוטב ברביקיו >> רצועות "בייקון היער" (פטרייה אחת פרוסה דק תספיק לשני בורגרים) >> החצי השני של הלחמניה מרוח בחרדל, שמיד לאחר הצילום יסגור מלמעלה >> בירת IPA אירית קרה ליד >> אתה מרים ביס >> זה פאקינג בום!

אתה אשכרה אוכל בורגר עם בייקון ואתה מחייך, כי כיף להתענג ככה, כשיש לך ידיעה ברורה שהחזיר היחידי בחדר הוא אתה...

תגובות: